ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

posted Aug 10, 2015, 5:16 AM by Michalis Spyrou

Η Δημοσιογραφία μπορεί να σε οδηγήσει παντού, αρκεί να είσαι σωστά εκπαιδευμένος για να την υπηρετήσεις. Η πολυετής παρουσία στο χώρο της δημοσιογραφίας και το κύρος που απορρέει μέσω των συνεργασιών με κορυφαίες προσωπικότητες των ΜΜΕ αλλά και της Ακαδημαϊκής κοινότητας, εδραιώνουν το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ κατατάσσοντάς το στην κορυφή της μεταλυκειακής κατάρτισης.

Το πάθος μας για πρότυπα εκπαιδευτικά μοντέλα βρήκε το αντικείμενό του καταξιώνοντας την εκπαίδευση στην Αθλητική Σύνταξη, δημιουργώντας τμήματα Γενικής Δημοσιογραφίας Τμήμα Σκίτσου και εντάσσοντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο πρόγραμμά του.

Κάνοντας χρήση όλων των σύγχρονων εποπτικών μέσων και με την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας, το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ σας οδηγεί στον κόσμο των mass media.

Καλύπτοντας όλο το φάσμα τεχνογνωσίας και θεωρίας σε έντυπο, ραδιοφωνικό, τηλεοπτικό και διαδικτυακό τύπο, οι απόφοιτοί μας γίνονται αποδέκτες εξειδικευμένης εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και εντάσσονται άμεσα στην αγορά εργασίας.

Η πρακτική άσκηση σε οργανισμούς ΜΜΕ, εκτός από την εμπειρία, αποτελεί και επαγγελματική εργασία με αποτέλεσμα να συνεπάγεται σημαντικό εφόδιο στο βιογραφικό των αποφοίτων μας.

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ συνεργάζεται με καταξιωμένους δημοσιογραφικούς ομίλους σε Ελλάδα και Κύπρο και βάζει ψηλά τον πήχη του εργασιακού ανταγωνισμού πιστοποιώντας τις ειδικότητές του. Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του ΚΑΡ προτιμούνται, με αποτέλεσμα το σύνολο των αποφοίτων μας να εργάζεται στο αντικείμενο της επιλογής του.


To e - learning μπορεί να προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως: 

  1. Πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό όποτε και οπουδήποτε θέλει ο χρήστης.
  2. Πρόσβαση και αναζήτηση επικαιροποιημένων ηλεκτρονικών πηγών, υπερσυνδέσμων, ηλεκτρονικών εκδόσεων και περιοδικών Εικόνες, ηχητικά ντοκουμέντα, video και αλληλεπιδραστικά εκπαιδευτικά υλικά τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν τον εκπαιδευόμενο ακόμα και σε δύσκολα θέματα
  3. Έναν επικοινωνιακό μηχανισμό τόσο μεταξύ ατόμων όσο και μεταξύ ομάδων. Ο εκπαιδευτής και οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο (σύγχρονη εκπαίδευση) ή όταν έχουν διαθέσιμο χρόνο (ασύγχρονη εκπαίδευση), οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με ειδικούς εμπειρογνώμονες όπως επίσης και μεταξύ τους. 
  4. Ευκαιρίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων που ζητούνται σχεδόν σε όλες τις θέσεις εργασίας πλέον, όπως: εντοπισμός και αξιολόγηση πληροφοριών για σχεδιασμό και προγραμματισμό πραγματικών εργασιών, αυθεντικά κείμενα και συνεργασίες με οργανισμούς και επιχειρήσεις, 
  5. Τρόπους για την παροχή αποτελεσματικής και άμεσης ανατροφοδότησης που βοηθάει στον εντοπισμό των κενών και των αναγκών κατάρτισης. 
  6. Εμπλουτισμό των ήδη υπαρχουσών γνώσεων μέσα από μια αυτόνομη πορεία μάθησης, με την αξιοποίηση εργασίας σε ομάδες, ομάδων συζητήσεων, e – mails . 
  7. Πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για φοιτητές οι οποίοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στα πανεπιστήμια.


 M. Ch. Spyrou telephone +357 22 338 383 
  M. Ch. Spyrou Fax+357 22 338 384
  M. Ch. Spyrou emailinfo@cypruseducationalconsulting.com


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.


Διευθυντής Σπουδών:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος


Καθηγητές

Αντώνης ΚαρπετόπουλοςΚανέλλα Δημάκου
Αντώνης ΠανούτσοςΓιάννης Κουριδάκος
Αλέξης ΣπυρόπουλοςΝίκος Χαραλαμπόπουλος
Γιώργος ΘαναηλάκηςΚώστας Χατζηδημητρίου
Μιχάλης ΛεάνηςΘανάσης Ράλλης
Γιάννης ΔάραςΣταύρος Χονδροθύμιος
Όλγα Νικολαίδου
Εύη Μάνου
Γιάννης Θειακός
Γιώργος Τσάμπρας
Τόλης Κοτζιάς
Μάκης Διόγος
Κώστας Αρβανίτης
Εριφύλη Μαρωνίτη


 

 
Comments